Selecteer een pagina

Marketing

Maxmarketing betaalbare marketing pakketten.

Wat kun je bereiken met online marketing?

Maxmarketing is al 12 jaar de online marketing specialist van Belgie. Een slimme combinatie van meerdere marketing elementen zorgt voor jou online succes. Neem bijvoorbeeld Linkbuilding wat voor 45% van belang is voor de zoekmachine. Of het plaatsen van regelmatig SEO geoptimaliseerde content. Dit doen wij elke maand met een blog op jouw website. Ook zoeken wij de beste zoekwoorden voor jouw bedrijf uit. En een doelgroep analyse is ook niet overbodig. Zo bespaar je door alleen die mensen te bereiken met adverteren. Wij hebben zowel SEO als SEA alles in 1 pakketten. Samen met jou gaan we aan de slag om je bedrijf en producten op de kaart te zetten!

Ook SEA is een van de populairste marketing vormen op het internet. je zult het waarschijnlijk herkennen als de advertenties die bovenaan in Google verschijnen. Deze zijn de laatste jaren vele malen belangrijker geworden. Op een mobiel klik je vaak op deze advertenties omdat ze heel je beeld bedekken. Maar ook steeds meer mensen werken locatie georiënteerd en zoeken meer op met mobiele apparaten. Het adverteren in werelds grootste zoekmachine word dus steeds groter. Maar ook op platformen zoals Instagram, Facebook, Twitter en Linked In zie je steeds meer advertenties verschijnen. Hier bereik je binnen korte tijd een grote naamsbekendheid.

Marketing advertenties plaatsen op het internet.

SEA marketing word gebruikt om jouw bedrijf meer te laten opvallen. Het is meer dan alleen adverteren in de zoekmachine. Zo zie je dat ook steeds meer bedrijven social media inzetten om meer klanten te bereiken en snel een naamsbekendheid op te bouwen. Het voordeel van de socials is dat er een beeld kan uitgedragen worden. Zo kun je in 1 oogopslag zien of je geïnteresseerd bent in het product of niet. Na enkele maanden SEA campagnes gevoerd te hebben kun je jouw doelgroep gaan bepalen. Met tools die de gegevens bijhouden kun je zien welke doelgroep de advertentie het meest te zien krijgt en hoeveel conversies hieruit ontstaan. Zo kun je de advertenties aanpassen aan de hand van de wensen van jouw ideale klant.

Maar ook bespaar je honderden tot duizenden euros aan adverteren in een verkeerde doelgroep. Zo houd je meer budget over om ook andere producten of diensten onder de aandacht te brengen. Marketing is iets wat steeds meer aan het veranderen is. Het snel schakelen tussen trends en virals is daarom ook wel nodig. Wekelijks worden campagnes geoptimaliseerd wanneer je een maandabbonoment bij ons afneemt. Maar ook stellen wij ideen voor waar jij wellicht nog meer mee kunt groeien. Lokale marketing word namelijk ook steeds belangrijker. Het is dus ook van belang dat je persoonlijke lokale berichten of pagina’s promoot. Lokaal adverteren levert namelijk niet alleen online resultaat maar ook offiline telefoontjes of bestellingen.

Exclusief advertentiebudget wat altijd in overleg met jou word besproken.

Werk aan zichtbaarheid en naamsbekendheid

In de tijd van digitalisering kan je niet achterblijven met marketing. Maxmarketing speelt altijd in op de nieuwste trends. Wanneer wij signalen ontvangen dat de trend is om selfies te maken als voorbeeld dan stellen wij jou direct op de hoogte. Maar ook monitoren wij SEA campagnes en of de bieding strategie nog wel klopt. Je wilt immers niet teveel betalen voor een klik. Maar het kan ook zijn dat het bod te laag is waardoor je juist meer moet gaan bieden. Maandelijks ontvang je een rapport van de prestaties van jouw website of webshop.

Hierin vermelden wij niet alleen de groei die jouw bedrijf doormaakt maar ook de aandachtspunten. Met tools zoals Google Analytics monitoren wij de campagne. Hieruit halen wij belangrijke gegevens zoals de gemmidelde tijd die een bezoeker doorbrengt. Maar ook kun je monitoren waar een klant afhaakt. Dit is vaak voor of in het bestelproces. De vuistregel is dat een klant binnen 2 klikken iets kan bestellen. Marketing is ook pas effectief als je deze vuistregel toepast.
De meeste campagnes werpen binnen 2 tot 6 maanden hun vruchten af.

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen