Selecteer een pagina

Search Engine Optimization

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar in de zoekmachine met SEO technieken.

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het omvat alle werkzaamheden die je kunt bedenken om een hogere positie te krijgen in Google of andere zoekmachines. Als jij als ondernemer klaar bent om te groeien wil je de klant ook weten te vinden. Hierbij ondersteunt Maxmarketing jouw bedrijf. Allereerst voeren wij een gratis en vrijblijvende SEO scan uit. Hiermee kunnen wij belangrijke gegevens over jouw website te weten komen en wat er verbeter kan en mag worden.

Soms zijn het de simpelste dingen zoals het vergeten van een paginatitel en meta omschrijving. Maar vaak zijn het ook elementen waar je nog nooit van gehoord hebt. Hier zijn gelukkig ook eenvoudige plugins voor om dit zelf te leren. Maar wanneer je dit werk zelf niet dagelijks doet kan het een tijdrovende hobby zijn. Het uiteindelijke doel is om jouw bedrijf zo hoog mogelijk in de zoekmachine te krijgen. Vaak merk je binnen 2 – 6 maanden de eerste resultaten al.

De successen die iedereen kan bereiken!

Bij SEO optimalisatie ga je aan de slag met de technische kant van de website. Het zijn onderdelen zoals meta omschrijvingen en pagina titels. Maar ook het schrijven van doelgerichte en SEO geoptimaliseerde teksten zijn hierbij van belang. Het meermaals terug laten komen van een bepaald woord kan zorgen voor hogere posities. Ook het intern linken van pagina’s resulteert vaak in meer conversies. Maar ook moet je opzoek naar betrouwbare linkpartners die jouw domein waarde geven.

De waarde die je domein krijgt weegt nog steeds voor 45% mee in de zoekresultaten. Dit word o.a. bepaald op hoelang je al actief bent en wat jouw product of dienst aan extra waarde toevoegd. Er word ook gelet op de inhoud. Heb je een artikel met dezelfde teksten als 100 conccurenten dan scoor je lager als dat je een unieke tekst hebt. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die er zijn wij bespreken dit graag persoonlijk met jou. Ben jij klaar om te groeien?

Het beste van SEO

9

Google SEO

Met goede zoekmachine optimalisatie haal je hogere posities is werelds grootste zoekmachine Google.

9

Website SEO

Achter de schermen worden de beste SEO instellingen voor jouw bedrijf ingesteld.

9

Webshop SEO

Wij verbeteren het aantal weergaves en verkopen van producten door SEO toe te passen hierop.

9

YouTube SEO

YouTube is onderdeel van Google sinds kort. Het kan je dus hoge posities opleveren in de zoekmachine!

9

SEO teksten

Ook teksten kun je optimaliseren met SEO. Dit doe je door een doelgroep en zoekwoorden onderzoek. Door een bepaald woord vaker terug te laten komen haal je goede posities.

9

Multi channel

Het word voor meerdere kanalen gebruikt. Ook signalen vanuit de social media zoals Facebook, Instagram en Twitter tellen mee voor de positie. Zorg dat je hier dus ook een actief account hebt.

Jaren actief met SEO diensten

Bedrijven geholpen

Gemiddelde omzetstijging

Meer bezoekers

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen