Selecteer een pagina

Search Engine Advertising

Adverteren in de zoekmachine met SEA campagnes.

Wat is SEA en wat kun je hiermee?

SEA staat voor Search Engine Advertising. Dit zijn de advertenties die je op andere websites of social media voorbij ziet komen. Op een koste efficiënte manier gaan wij samen met jou je bedrijf op de kaart zetten. Door onze jarenlange ervaring bespaar je wel honderden tot duizenden euro’s per jaar. Het is onder meer een methode om snel naamsbekendheid te creëren. SEA kan zowel met Google als Social media gebruikt worden en werpt zijn vruchten steeds meer af.

Het niet goed instellen van zoekwoorden of een doelgroep en locatie kan veel geld kosten. Daarom zijn er ook verschillende aanpakken voor elk bedrijf nodig. Een lokale kaasboer heeft er niets aan als mensen van over de hele wereld naar hem toe komen. En een internationaal transport bedrijf heeft er niets aan als er alleen lokale klanten komen. Dit zijn enkele voorbeelden van geld verspilling die veel voorkomen met SEA campagnes. Maxmarketing helpt jou dit te voorkomen en te groeien!

Exclusief SEA advertentiebudget wat altijd in overleg met jou word besproken.

Effecten van SEA (Betaald adverteren)

Binnen enkele maanden zul je merken dat met SEA het aantal bezoekers op jouw website stijgt. Daarnaast zie je waarschijnlijk ook meer bestellingen als je een SEO geoptimaliseerde website hebt.
Met zoekmachine adverteren gaan we vooral aan de slag op de grote kanalen. Denk hierbij aan Google, Microsoft, Facebook en Instagram ADS. Maar ook op Linked In en Twitter zijn er wellicht mogelijkheden voor jouw bedrijf. Door jouw bedrijf op de eerste pagina van deze kanalen te plaatsen heb je een voorangsposite.

Neem bijvoorbeeld Google Ads dit word altijd boven de organische resultaten getoond. Maar is daarnaast ook het eerste wat je ziet als je op jouw mobiel een zoekopdracht doet. Met SEA gaan we adverteren met de zoekwoorden die bij jouw branche passen. Ook doen wij een doelgroepen onderzoek. Zo komen wij erachter voor welke leeftijd het product is en of het aan een geslacht gebonden is. Wanneer wij dit weten kunnen we ook effectief adverteren op bijvoorbeeld Social media. Ben jij klaar om te groeien neem dan contact met ons op !

Het beste van

9

SEA algemeen

SEA gebruik je vaak voor het adverteren in zoekmachines zoals Google of Bing. Maar ook socials vallen hieronder.

9

Google SEA

Effectief adverteren in de meest gebruikte en populaire zoekmachine Google.

9

Facebook ADS

Gericht adverteren via de socials. Kies zelf je doelgroep, leeftijd, geslacht en regio.

9

Instagram ADS

Zet je product op een podium en deel dit met iedereen via Instagram.

9

Advertentie ruimtes

Laat je site vermelden op bekende plaformen of websites. Hierdoor kunnen ze jou een boost in de zoekmachine geven. Dit is in de meeste gevallen tegen betaling.

9

Youtube SEA

YouTube video’s zie je steeds meer verschijnen boven de zoekresultaten. Dit komt door recente overname door Google.
Natuurlijk moet jouw bedrijf hier ook vermeld worden. Wij helpen jouw hiermee!

Adverteren en marketing via Google

Jaar SEA specialist

SEA klanten

Actieve klanten

Bedrijven met gestegen verkoop cijfers

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen